Authentic Together

Authentic Together

Authentic Together is een procesdag (hart-sessie) waarin we de ruimte en tijd bieden voor jouw proces en die van de andere deelnemers. In deze groepssessie werken we met de thema’s die op dat moment bij jou en in de groep spelen. We creëren een veilige, persoonlijke, warme en professionele setting om een bijzondere innerlijke reis te kunnen maken. Hierin staat jouw authenticiteit centraal en ga je ontdekken hoe je deze ervaart, zowel in contact met jezelf als met anderen. Lukt dat je? Ga je zorgen? Ga je projecteren? Wat kom je tegen? Wat gebeurt er in contact met de ander? Alles is daarin goed en het gewaarworden en (opnieuw) via nieuwe paden ontdekken welke structuur van jou hier achter zit staat centraal. 

Op deze procesdag zal verbonden ademhaling en bonding ook een onderdeel zijn. Wil je hier meer over weten, dan kun je contact met me opnemen.

Zondag komen we weer samen om terug te blikken op jouw sessie. Een moment om elkaar weer te ontmoeten en te reflecteren. 

Praktische informatie:
Datum: Vrijdag 8 november 2024 is de procesdag en reflectie is op zondag 10 november 2024. 

Tijden
vrijdag: inloop 09.15 uur | start 09.30 uur | einde sessie ±17.00 uur | einde dag ±18.30 uur.
Tijden zondag: inloop 09.15 uur | start 09.30 uur | einde reflectie 11.30 uur | 
lunch 11.30 – 12.30 uur.

Locatie:
Amsterdam (precieze locatie volgt)

Parkeren: betaald op loopafstand of via P + R

Voertaal: Nederlands, bij Engelstalige deelnemers ook Engels.

Groepsgrootte: minimaal 4 en maximaal 10 deelnemers

Begeleiders: Jaron Salem (zie over mij), Esther de Vries (zie over Esther), afhankelijk van groepsgrootte is er nog een begeleider.

Prijs: € 495,- pp (incl btw) inclusief, koffie, thee, fruit en een lichte maaltijd na afloop op vrijdag. Zondag inclusief lunch. 

Aanmelding en afzegging
Bij aanmelding en betaling is je deelname gegarandeerd. Afmelden kan tot 6 weken voor de start zonder kosten. Tussen 4-6 weken voor aanvang geldt een annuleringsvergoeding van 1/3 (€165,-) van het totaalbedrag. Bij annulering tussen 2-4 weken wordt 2/3 (€330,-) in rekening gebracht. Annuleer je in de laatste twee weken, dan ontvang je €75,- retour.

Mocht je meer informatie nodig hebben, voel je dan vrij om contact met me op te nemen.

Aanmelden en/of meer informatie: info@jaronsalem.nl of +316 11 90 65 00 

Uiterlijk inschrijfdatum: 1 november 2024

Jaron Salem
Esther de Vries
nl_NLNL